Restaurantkaart

 

Voorgerechten:

Warm gerookte zalm
met crème van avocado
€ 10,00
Gravad lax
met crème fraîche en kruidenmosterd
€ 11,00
Kalfscarpaccio
met truffelmayonaise, pijnboompitjes en Parmazaanse kaas
€ 11,00
Peperpaté
met compote van appel en cranberry
€ 10,00

Soepen:

Dubbelgetrokken kalfsbouillon
met garnituur paddenstoelen
€ 6,00
Bisque
van krab
€ 7,00

Tussengerechten:

Drie oesters
met citroen
€ 11,00
Gebakken ganzenlever
op appelcompote met rode port stroop
€ 11,00

Hoofdgerechten:

Zeetong à la meunière
met remouladesaus en citroen
€ 32,50
Schol
à la meunière
€ 19,00
2 Slibtongetjes
à la meunière
€ 21,00
Gemarineerde varkensfilet
met saus van gepofte tomaat
€ 19,00
Ierse runder ribeye
met paddenstoelenjus
€ 21,00

Desserts:

<

Crème brûlée
van vanille
€ 6,00
Appel tarte tatin
met vanille-ijs
€ 6,00
Dame Blanche
vanille-ijs met chocolade saus
€ 6,00
Kaasplankje
met notenbrood en appelstroop
€ 8,00

Reserveren kan telefonisch op 0411 – 67 62 82 óf per email naar info@ceulsekaar.nl óf via onze pagina “reserveren”: www.ceulsekaar.nl/reserveren

Natuurlijk beschikken wij ook over een uitgebreide wijnkaart waar u zeker een keuze uit kunt maken!

Heeft u een allergie? Meld het ons!