Restaurantkaart

 

Voorgerechten:

Tartaar van gerookte forel
met crème fraîche, toast en aardappelsalade
€ 12,00
Gerookte zalm
met truffelei, gamba en salade
€ 12,00
Salade met gerookte eendenborst
met crème van pompoen en portstroop
€ 13,00
Carpaccio van hert
met gemarineerde paddenstoelen, mizuna
en chips van aardappelen
€ 13,00

Soepen:

Dubbelgetrokken wildbouillon
met garnituur van paddenstoelen
€ 6,00
Bospaddenstoelensoep
met truffel
€ 6,00
Bisque van krab € 7,00

Tussengerechten:

Pompoenrisotto € 10,00
Gebakken ganzenlever
op appelkaneelcompote met oude aceto balsamico
€ 12,00

Hoofdgerechten:

Zeetong à la meunière
met remouladesaus en citroen
€ 32,50
Zalmfilet
met citroen beurre blanc
€ 19,00
Kalfshaas
met saus van eekhoorntjesbrood
€ 23,00
Stoofpotje van hert
met wintergarnituur
€ 19,00
Wildzwijnsrack
met stoofpotje van hert en saus van cranberries en peperkoek
€ 23,00
 Pompoenrisotto  € 18,00

Desserts:

Speculaastaartje
met stracciatella-ijs
€ 6,00
Appel tarte tatin
met vanille-ijs
€ 7,00
Dame Blanche
vanille-ijs met chocolade saus
€ 6,00
Kaasplankje
met notenbrood en appelstroop
€ 8,00

Reserveren kan telefonisch op 0411 – 67 62 82 óf per email naar info@ceulsekaar.nl óf via onze pagina “reserveren”: www.ceulsekaar.nl/reserveren

Natuurlijk beschikken wij ook over een uitgebreide wijnkaart waar u zeker een keuze uit kunt maken!

Heeft u een allergie? Meld het ons!