Restaurantkaart

 

Voorgerechten:

Huisgerookte zalm
met groene appel, rode ui, tuinkers en dressing van citroen

€ 10,00
Gerookte paling, Hollandse garnalen en gerookte zalm
op aardappelsalade met hollandaise saus
€ 12,50
Kalfscarpaccio
met truffelmayonaise, pijnboompitjes en broodcroutons
€ 12,50
Wildpaté met compote van cranberry
en rode ui met salade en toast
€ 8,00

Soepen:

Dubbelgetrokken wildbouillon
met garnituur van paddenstoelen

€ 6,00
Romige kreeftensoep
met geslagen room
€ 7,00

Tussengerechten:

Spiesje van gamba’s op risotto van mango
en een saus van sambuca
€ 9,00
Gebakken ganzenlever
op gekarameliseerde appel
€ 11,00

Hoofdgerechten:

Zeetong à la meunière
met remouladesaus en citroen
€ 32,50
Op de huid gebakken doradefilet
met tomaten antiboise
€ 16,00
Combinatie van kabeljauw- en zeebaarsfilet
met beurre blanc met saffraan
€ 21,00
Confit de canard
met sinaasappeljus
€ 21,00
Rosé gebraden kalfshaasfilet
en saus van truffel en cognac
€ 23,00
Hertenrugfilet
op een stoofpotje met wildsaus
€ 23,00

Desserts:

<
Crème brûlée
van vanille met caramel-ijs
€ 6,00
Taartje van pure chocolade
met sabayon en caramelsaus en vanille-ijs
€ 6,00
Dame Blanche
vanille-ijs met chocolade saus
€ 6,00
Kaasplankje
met notenkrokantje en appelstroop
€ 8,00

Reserveren kan telefonisch op 0411 – 67 62 82 óf per email naar info@ceulsekaar.nl óf via onze pagina “reserveren”: www.ceulsekaar.nl/reserveren

Natuurlijk beschikken wij ook over een uitgebreide wijnkaart waar u zeker een keuze uit kunt maken!

Heeft u een allergie? Meld het ons!