Restaurantkaart

 

Voorgerechten:

Huisgerookte zalm
met zoetzure komkommer en mierikswortelmayonaise
€ 12,50
Salade met gamba’s en zwaardvis
met zongedroogde tomaatjes en venkel
€ 13,50
Kalfscarpaccio
met truffelmayonaise, pijnboompitjes en Parmazaanse kaas
€ 12,50
Parmaham
met meloen en rode portstroop
€ 10,00
Salade met geitenkaas
en honingdressing en geroosterde walnoten
€ 10,00

Soepen:

Dubbelgetrokken kalfsbouillon
met garnituur van lente-ui
€ 6,00
Romige kreeftensoep
met geslagen room
€ 7,00
Gebonden kerriesoep
met appel
€ 6,00

Tussengerechten:

Drie oesters
gegratineerd met hollandaise saus
€ 11,00
Gebakken ganzenlever
met rode portstroop en gekarameliseerde appel
€ 11,00

Hoofdgerechten:

Zeetong à la meunière
met remouladesaus en citroen
€ 32,50
Noorse zalm
met beurre blanc
€ 19,00
Op de huid gebakken kabeljauw
met hollandaise saus
€ 21,00
Lamsfilet
met jus van gepofte knoflook en honing en tijm
€ 23,00
Rosé gebraden kalfshaasfilet
met zwezerik en truffeljus
€ 23,00
Maïskip suprème op de huid gebakken
met saus van gerookte tomaten
€ 19,00

Desserts:

<

Chocolade brownie
met chocolademousse en karamelsaus
€ 6,00
Fruitsalade
met sorbet-ijs
€ 7,00
Dame Blanche
vanille-ijs met chocolade saus
€ 6,00
Crème brûlée
met caramel-ijs
€ 7,00
Kaasplankje
met notenbrood en appelstroop
€ 8,00

Reserveren kan telefonisch op 0411 – 67 62 82 óf per email naar info@ceulsekaar.nl óf via onze pagina “reserveren”: www.ceulsekaar.nl/reserveren

Natuurlijk beschikken wij ook over een uitgebreide wijnkaart waar u zeker een keuze uit kunt maken!

Heeft u een allergie? Meld het ons!