kaart vanaf 29 juni 2012

TOT 7 PERSONEN KUNT U Á LA CARTE BESTELLEN.
VANAF 8 PERSONEN SERVEREN WIJ (IN OVERLEG)
ÉÉN VAN ONZE MENU’S


Voorgerechten:
 

Half dozijn Zeeuwse oesters geserveerd op crushed ijs met frambozenazijn                                                                      

14,00

Salade van kreeft, Hollandse garnalen en coquilles St. Jacques met croutons van briochebrood en vinaigrette van champagne

 

15,00

Stapelaar van gerookte zalm en toast waarbij gemarineerde gamba’s en een

mayonaise van mierikswortel 

 

13,00

Yellowfin tonijn samen met gemarineerde rivierkreeftjes in filodeeg

geconfijte marloeskes uitjes en een crème van waterkers              

14,00
 

Kalfscarpaccio met Reypenaer  VSOP en marshmallows van basilicum, mesclun salade met een dressing van pesto

13,00

Pata negra ham op een salade van perzik en koriander omringd door oude aceto balsamico

14,00

Lichtgerookte lamsfilet met een salade van asperges, knoflookcroutons en een vinaigrette van zomertruffel, daarnaast een bitterbal van lamsschouder

 

 

 

 

 

 

14,00
 







Tussengerechten:

 

Gebakken biologische ganzenlever op Hollandse aardbeien en roze peper en een saus van port en frambozen

                   

16,00

 

Spiesje van gamba’s en coquilles

St. Jacques op risotto van kreeft omringd door een beurre blanc van saffraan

14,00

Halve kreeft, gegratineerd met champagnesabayon op wilde spinazie

 

 

17,00

 

 

Dubbelgetrokken kalfsbouillon

met garnituur van zomerse groenten

 
7,00
Romige kreeftensoep met Hollandse garnalen en cognacroom 8,00

 
 
   


* Alle prijzen en informatie op deze site is onder voorbehoud van fouten en wijzigingen. *