Oosterscheldekreeft

 

De Oosterscheldekreeft is een bijzonder en uniek ‘product’ uit de Oosterschelde. Uit wetenschappelijk onderzoek is gebleken, dat door de afwijkende DNA structuur ten opzichte van de overige kreeften uit de wereld, de Oosterscheldekreeft een fijnere en zachtere smaak heeft.

Bovendien staat de versheid van de Oosterscheldekreeft garant voor een hoogwaardig kwalitatief product.

Verder kenmerkt de Oosterscheldekreeft zich door de duurzame visserijmethode.

Gedurende de periode dat de Oosterscheldekreeft kan worden gevangen

(1 april tot en met 15 juli) hebben wij een speciaal Oosterscheldekreeftenmenu op de kaart staan (wel graag ruim tevoren reserveren).

 

 

Oosterscheldekreeftenmenu 2009

 

(wel graag ruim tevoren reserveren)

 

Een wisselend drie gangen surprise menu

 

€ 59,50 per persoon

 

 

 

Bij Uw Oosterscheldekreeft adviseren wij U onze

Louis Latour

Grand Ardeche, Chardonnay                              €  40,00 p/fl

óf

Bouchard Père & Fils                            

A.C. Meursault                                                      €  79,00 p/fl